View Single Post
Staro 09.09.2011., 07:57   #849
sina xx3
Premium
Moj komp

sina xx3's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ne pričaj gluposti.
Do 100km/h se odbija tolerancija na grešku mjernog uređaja od 10km/h od brzine - ALI TO PIŠE NA KAZNI OBAVEZNO - I IZMJERENA BRZINA I BRZINA UMANJENA ZA TOLERANCIJU. Npr - brzina 71km/h, tolerancija 10km/h, kaznu plaćaš za 61km/h; ako je ograničenje 50, onda plaćaš kaznu za 10-30km/h prekoračenje u naselju, što je (sad otprilike pričam ne da mi se rovat po iznosima u 3 ujutro) 1000kn; ako je ograničenje 60km/h, to je kazna za prekoračenje do 10km/h u naselju, što je 300kn.
Preko 100km/h se odbija tolerancija od 10% od izmjerene brzine. Nikakvo oduzimanje i 10% i 10km/h. To su nebuloze. I u ovom slučaju se naravno moraju navesti obje brzine - izmjerena brzina i brzina umanjena za toleranciju.
Znači voziš se npr 150km/h, tolerancija od 10% je 15km/h, plaćaš kaznu za 135km/h, ali obje brzine su ti navedene u kazni. Van naselja ne postoji kazna za prekoračenje brzine do 10km/h.
Josip.....što bi značilo da sam vozio samo 3-4km/h sporije nebi bilo čestitke od 1.000,00kn........e vidite sad kako je naša policija uvjek budna,...samo Vi vozite 10-20km/h brže od ograničenja i odmah će reagirat,...dok gomila tajkuna godinama i godinama pljačkaju državu i nikome ništa,....pa Tomo Horvatinčić ima 31 prekršajnu prijavu zbog brzine unazad samo desetak godina.....i probajte pogoditi koliko ih mu je naplaćeno?......naravno niti jedna....niti neće nikada.
Moto policije je udri stoku sitnog zuba kad mafijašima u ovoj državi nesmiješ ništa,...odnekud moraš dodatno puniti vječno prazan državni proračun.

evo danas ljepog primjera kako radi naša policija i pravosuđe:
http://www.24sata.hr/crna-kronika-ne...kovcima-234096

pupo: btw, da ja sam u ovoj zemlji pripadnik sloja koji se naziva stoka sitnog zuba i da nevoli me policija jer nisam uspio u pretvorbi i privatizaciji ukras.... pardon zaraditi barem desetak miliona Eura pa nisam uspio razviti imunitet od zakona koje ova država revno provodi.

Zadnje izmijenjeno od: sina xx3. 09.09.2011. u 08:29.
sina xx3 je offline   Reply With Quote