View Single Post
Staro 08.09.2011., 19:58   #842
Emissary
ČLAN FKTa
Moj komp

Emissary's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Parkira sam 15.08. u Omišu oko 19:30 i nakon sat vrimena dočekala me "Dnevna parking karta" ilitiga realno nazvano - KAZNA na iznos od 100 kuna.

Nisam očekiva da se parking naplaćuje pošto je ulica zabačena, a najbliži parking automat je u ulici pokraj, udaljen barem 100-150 metara.

Na papiru piše da je rok za reklamacije do 24.08., pa ako neko ima iskustva nek napiše kako se izvuć, pošto znam da je u zadnje vrime bilo dosta govora o tim dnevnim kartama (ponajviše Zagrebparkinga) i njihovoj protuzakonitosti.
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Parking je oznacen?
Citiraj:
Autor Emissary Pregled postova
Da.
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Mislim da se možeš slikat, plati i plači. Mislim da im je od ove god. 100 čuna, prije je bila manje. Sva ta mala mjesta tuku harač s parkingom jer i nemaš gdje parkirat a da nisi negdje gdje se naplačuje. Da vidiš kolike su cijene (normalne a ne kazne) u Baškoj, Makarskoj . . .
Također budi sretan da nije u igri bio pauk, imaju jednog u najmu.
Evo da zaključimo i ovu priču, platio sam ovim zločincima dan prije isteka roka.

Dakle, iscrtali su na prometnoj površini crte, postavili 2-3 automata, ne nude ni osiguranje auta od krađe, oštećivanja i slično, te naplaćuju to 100 kuna po satu.

Krasno. Propali dabogda.
Emissary je offline   Reply With Quote