View Single Post
Staro 08.09.2011., 09:23   #11
DiAbLeRo
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Evo da se i ja pridružim vlasnicima Eee Pad Transformera.

Uglavnom, imam ga od jučer, i uređaj je izvrstan što se tiče ergonomije, performansi, jednostavnosti i puno stvari koje razlikuju dobar tablet/netbook od lošeg.
Od stvari kojima nisam zadovoljan mogu navesti jedino nemogućnost pisanja hrvatskih znakova putem hardverske tipkovnice, pa trenutno tražim neki keyboard remapper ili nešto slično, no bez nekog uspjeha. Ako netko zna nešto više - šaljite info.
Druga stvar je da sam preko noći ostavio uključen WLAN i jutros kada sam upalio stroj, nije vidio mrežu. Nije pomoglo ni višekratno paljenje i gašenje mreže preko hardverske tipke za WLAN, pa je stvar riješio hardverski reboot. Nije valjda da ću ovaj postupak morati ponavljati svako jutro...
Osim (jako rijetkog) force closea u browseru, stroj radi moćno i brzo, u QQPlayeru nisam primjetio bilo kakve probleme prilikom reprodukcije 720p MKV filma. Zvuk je dobar, pretpostavljam da bi neka volume boost aplikacija dobro došla onome tko smatra da je pre tih.
E da. Trenutno u Zagrebu tražim neki dobar slleve od neoprena kao zaštitu za uređaj, pa ako netko ima nešto slično, molim da pošalje link.
Inače u Zagrebu sam Transformer sa 16 Gb memorije i dockom platio 4018 kn sa PDVom iliti cca 3250 kn bez poreza, što bi bilo ekvivalent nekih 600 $.
I još jedna stvar. Kako imam mobitel pod Androidom koji ima mogućnost WiFI hotspota, ne treba mi 3G modem u samom Transformeru, ovako imam i jedno i drugo kad mi zatreba. Osobno, ovo mi je čak i draža kombinacija, pogotovo ako idem van zemlje u roaming.
DiAbLeRo je offline   Reply With Quote