Tema: Dead Island
View Single Post
Staro 07.09.2011., 20:44   #44
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Fora je igra. Ima puno kemijanja sa oruzjima, strujne macete, razne bombe i sl. Ima i klasicnih oruzja sa kojima se isto moze kemijat. Igra ide po questovima i ima radnju, vjerojatno i cilj koji je vrlo ocit. Ne desava se samo u sumi, prasumi, plazi nego i u gradu sa pripadajucim sadrzajima mozda i na jos nekim lokacijama. Zarazna je i izgleda da je dosta dugacka, mozda 100njak sati..Sigurno ima puno vise RPG elemenata(lova-trgovina, upgradeove svega zivoga itd) od F4D a tu su negdje po vrstama zombija, ima ih svakakvih. Generalno mi igre ne djeluju previse slicne osim po temetici..I da igra je dosta teska odn. sto se dalje ide to je teze i zanimljivije. Mozda je u pocetku malo trula ali kasnije dobije smisao, dinamiku pa cak i radnju.. Teren je otvoren. Moze se lutat skoro svugdje, ima vozila kao i mapu za jumpanje. Grafika je Chrome 5, nista posebno osim na momente ali sve u svemu i vise nego dovoljno dobro izgleda za takvu igru.
Ko god narucio mislim da se nije zajebo jer za Zombi klaonica loverse ce igra bit i vise nego super..

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 07.09.2011. u 20:57.
MAGARAC je online   Reply With Quote