View Single Post
Staro 07.09.2011., 16:24   #1905
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor kolpamorta Pregled postova
Evo sam dobio prekjučer Bnet 2d paket tel+net. Telefon kao radi mogu slat pozive al ne mogu primat još, valjda neki problem oko prijenosa broja trenutno. Net brzina 16Mbps i preko dana to varira al uglavnom je od 11-15Mbps čim je od 21-0:00h brzina pada od 40-50% od 16Mbps.E sad čuo sam te probleme s Bnetom al hebiga t-scum mi je bio preskup.
Frendovi isto imaju Bnet i nemaju tih problema iako im je veza 8Mbps i mjerenja su im Ok kakva trebaju i tokom večeri. No primjetio sam da oni imaju svi odreda Scientific atlanta modeme dok ja ima Thompsona. E sad da li bi to moglo bit problem ne znam al su mi inicijalno serviseri rekli da bi problem mogao bit u modemu.Znam da oni globalno imaju problema sa infrastrukturom no recimo do moje zgrade je dovedena nova instalacija, optika.U zgradi nas samo par 2-3 ima Bnet interenet itd. Kakva su vaša iskustva glede ove priče s modemima?
ja isto imam Thompsona već 9mj i apsolutno nikakvih problema...bar što se tiće routera...