View Single Post
Staro 07.09.2011., 11:11   #333
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Za Strinića nisi u pravu, sasvim solidno je odigrao svoju rolu, bez zamjerki, za razliku od Srne koji je katastrofalno loš, osim tog jednog ubačaja, ostali su išli 10m dalje od ijednog našeg igrača, probijanja po boku su bila zabijanja u obrambene igrače, itd, uglavnom, preloš.
Izostao je njegov doprinos prema naprijed. Nešto bolje je odigrao tek nakon isključenja. Svejedno mislim da on u ovom trenutku nije dobro rješenje. Nema mirnoću i rutinu, i previše respektira protivnika. A nije ga nešto ni centrirao jučer. No, njegova pozicija je u repki rak rana od odlaska Jarnija...

Srna je u Ukrajini kapetan Šahtjara, i igra izvrsno. Uz opasku da igra bočnog a ne u vezi. To samo Bilić forsira Srnu u vezi da bi mogao igrati Ćorluka.

Citiraj:
Autor Booger Pregled postova
Što se tiče Mandžukića, nakon svake izgubljene lopte je trčao natrag kao lud, na svaku loptu grizao. Može bit jer je popio kaznu od 10000 eura od Maghata jer se nije vraćao u obranu nakon izgubljene lopte. I on i onaj drugi, Lakić. Eto kako boli para iz džepa, treba im svima tako. To je bilo sad prošli tjedan, nakon izgubljene od "Menhengladbaha". Ne znam kak se piše.
Imao je Mandža takvih partija i u Dinamu, ali vrlo rijetko. Valjda je malo sazrio i spustio se na zemlju u inozemstvu. Slažem se da je odigrao jako dobro, ako će uvijek biti takav, kapa do poda, može u prvih 11. S ovakvom igrom može biti jako dobar i u vezi i kao polušpica.