Inace pola napisem/ispricam pola mi ostane u glavi

- ma ne, nema sanse za neku kramu iz ducana, nisam dugo pratio sve novitete jer rekoh vec, planirao sam nesto sasvim deseto, na kraju mi se dogodilo da sam upisao ovakav fax i eto opet me zaintrigiralo to sve...stao sam negdje izmedju socketa 939. i prelaska na am2, od onda nisam u tom svijetu vise...pa su sada proizasle muke oko konfe... ekipa u jednoj trgovini mi je stavila u ponudu ASRock Fatal1ty 990FX, to mi fakat ne treba, mislim zlatni kondenzatori, jos mi kazu kao kada mi ploca krepa da ih mogu prodati i dobiti vise nego sto sam plocu platio

ne treba mi sli, crossfire i sta vec...
- znaci jedina igra koja bi se vrtila je sc2 a njega bez ikakvih problema odraduje integrirana na Fusion-u.
- Studiram FOI, znaci komp mi prakticki treba za programiranje, neko modeliranje ili dizajn eventualno (kada naucim kako spada), i kojekakve obrade video pa na dalje, zipanje, convertanje, da to sve ide ko po spagi, i za multimediju svu mogucu, eventualno za koji clock da se malo zabavim time, u biti trebam sve jako osim graficke... zato sam bacio oko na taj AMD Fusion te na ovaj a8 3800 koji tek treba izaci...
- sto se novaca tice cijena nije bitna jer ne bi trebala biti pre velika, sve je to vec proracunato u svim mogucim kombinacijama, Fusion nije skup, ako se ide kombinacija Phenoma isplativija je jer za te novce koje bi dao za Fusion dobijem jacu stvar