View Single Post
Staro 06.09.2011., 01:47   #459
0305991
Registered User

Datum registracije: Oct 2010
Nova konfiguracija i nedoumice

Poštovanje,

Frend i ja se mucimo vec danima i nikako da mi slozimo konfiguraciju... stalno se vrtimo u krug, citajuci ovaj i mnostvo stranih foruma i sajtova, trazimo smislenu konfiguraciju u biti, Intel smo izbacili iz izbora jer je skup i nema mi ga smisla uzimati iz razloga koji nisu bitni trenutno, znaci Intel nije opcija, stoga se dvoumim oko AMD Fusion-a ili da idem na Phenoma x4 955...htio bi to sve strpati u neko malo kuciste tipa silverstonovo neko, medjutim onda i ako cu htjeti gubim mogucnosti overclocka zbog mATX ploce + nemaju regulacije 8+2, imaju neke ali su znj, onda pak da li uzimati plocu koja ima i am3+ ili ne, posto ne postoji trenutno aplikacija ili nesto trece koja koristi 6 jezgara ili vise kao ni 8gb rama, sto se graficke tice, Fusion ima jaku integriranu, jedina igra koja bi se vrtila na kompu je SC2...ako se ide na Phenom opciju morati cu uzimati graficku sto je skuplja investicija radi jedne igre i nesto rezolucije, da li pricekati novi Fusion a8 3800...to su neke od nedoumica, vise se svih ne mogu ni sjetiti...posto obojica nismo bas dugo pratili sva zbivanja u svijetu kompjutera, ali eto okrenule su se neke nove zivotne stranice i upisah studij informatike...stoga se vracam na staro sada i trebam pomoc oko ove konfiguracije...dakle da se sve moguce vrste multimedije mogu vrtjeti, sve obrade fileova, programiranje, potrebe faxa, zipovi ovo ono...i jedino eto sto se tice igre sc2 od gejminga...jedino sto smo stavili u konfu su hard 1TB western digital caviar black i monitor DELL U2311H
0305991 je offline   Reply With Quote