Citiraj:
Autor xulos
Danas odnio mis na garanciju jer mi se kursor pomice sam ( najbolje vidljivo u filmovima jer mi se tad pokaze dolje traka i kursor ako se sam mrdne ) .slikali su foticem i pitali me dali koristim podlogu ?! .Reko naravno da na takvom misu koristim.Drugo jos bolje pitanje je : dali vam se mozda od vibracija mrda mis ?! (mislim u sebi pa ne drzim hilti busilicu u stanu a ni na stolu) .Reko slusaj, novi winsi , novi driveri novi FW, proban drugi mis i ista stvar.Aha dobro, u roku 2 tjedna bi vas trebali zvati.Znaci 2 tjedna da mi testiraju mis.A dam ruku da ce ga ukopcat, nece ni procitat opis kvara, vidjet da mis radi ( da se razumijemo on radi, ali se sam pomice kad se ne koristi) i poslat ga nazad.
|
generaliziraš i donosiš zaključke unaprijed i blatiš po Linksu, a tek si predao miš na reklamaciju?
stvarno hvale vrijedna osobina.
Svi se nešto tu bakćete i busate, a zapravo svi su na kraju zadovoljni i nitko nije zakinut a da sam nije za to kriv. No razumljivo, svatko priču okrene u svoju korist, i uvijek izostavi neki detalj koji zna biti presudan.
Slikanje se radi poradi dokaza o stanju artikla pri zaprimanju, da ne bi bilo kasnije "nisam znao, nisam ja, kad sam predao bilo je čitavo itd"
i slika se sve.
Ja imam samo pozitivna iskustva, dečki rade stvarno korektno svoj posao,
treba imati razumijevanja da se reklamacije rješavaju redoslijedom zaprimanja, i da ako netko preda miša to ne znači da će biti odmah gotov jer eto, to je miš, to je začas...
ali zaboravljate da postoji drugih 20 miševa koji su došli prije njega, žišku... neki red mora postojati.