Malo je offtopic ali vjerujem da je dosta ljudi s foruma bilo u situaciji kao i ja koju cu dolje navesti.
Naime, 4.1.2010. sam kupio Nokiu N97 u Vip-u na pretplatu. Dobio sam 2 god garancije Mobisa -.-". Ugl, mobitel je hardverski ispravan i sve normalno radi ali vec nakon par mjeseci sam skuzio prasinu ispod ekrana, poslao ga na servis (usput napomenuo da zamjene lecu kamere jer im je to tvornicka greska). Lecu zamijenili, ali prasina ostala ista (usput, maska bila rasklimana kao da je mob 865568 puta pao). Nisam se htio zamarati niti sam bas imao vremena za to, ali.. Ove godine sam poslao mobitel opet na servis zbog iste prasine (leca se opet izgrebala, ko zna sta su napravili pa je sranje bilo) i da srede to. Mob su vratili sa prasinom opet ali je maska bila nova(zadnji dio) i nije se klimalo vise. Onda sam poludio i mobitel OPET poslao na servis, znaci 3. put... (u medjuvremenu se Mobis u Osijeku zatvorio) pa sam napomenuo ovom u Vipu da napise da se mob salje 3. put na servis i da ono ocito nije prasina nego nesto drugo na touchscreen-u (njihova stvar, neka rijese). Mob se vratio, zanimljivo, s novom i prednjom maskom i ekran je bio cist ko suza, vise nije bilo crtica.
Ja reko napokon, kad ono opet ista stvar, opet te crtice. Vise se nisam htio zamarati s servisom, nauzvao Mobis da mi daju drugi uredjaj, kazu oni da odnesem Vip-u da mi daju posto sa u Vipu kupio a ne u Mobisu, te da je Mobis u ovom slucaju samo servis istog. Znaci peru ruke od toga. Zovem Vip, dobijem tamo nekog, a on mi kaze da to jos jednom treba na servis i ako onda ne bude treba pred neku komisiju i oni odlucuju hoce li mi dati novi uredjaj.
Posto ja vise NE ZELIM njega slati na servis, imam li pravo odnijet ga u Vip i trazit novi uredjaj?? Ne znam da li vise i imaju N97 na stanju. Sto bi vi napravili na mom mjestu?
Ispricavam se zbog poduzeg posta.