Citiraj:
Autor Thundercool
Svaka cast na modu, ovaj Air Penetrator mora i moze gurati vise zraka od stock venta.
Nego kako si se domogao tog/tih ventova (Air Penetrator).
|
Hvala.
Typhooni - Links, Air Penetrator - eBay. Za Air Penetratora sam se i previše iskeširao, 150% cijene me došao shipping. Nisam našao kod nas neku alternativu za 200 mm usisni vent, pa sam dao malo više od planiranog. Iako 200 mm ventovi nemaju "200 mm rupe", to ipak nisu rupe za 180 mm ventove. Tako da sam morao malo improvizirat.
Ne baca toliko više zraka od stock venta, ali se baš osjeti kako puše ravno a ne u širinu kao većina ostalih ventilatora tako da je ono kaj reklamiraju istinito i stvarno ima dobar doseg. Kako sam maknuo jedan od dva prednja kaveza i drugi prebacio dolje Penetrator nesmetano puše po Munji - te gura zrak kroz ventilirane PCI otvore na stražjem dijelu kućišta van. Što se fino reflektira na tempraturama. Sa stock ventovima Munja je znala ić do 68-70°, sad kad su svi na max ne prelazi 60°. Samo kaj nije toliko tih kao Typhooni. Da Typhooni imaju tu rešetku kao i Air Penetratori bili bi bez sumnje najbolji ventovi na tržištu. Toliko sam zadovoljan s njima.