View Single Post
Staro 05.09.2011., 02:19   #8001
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005

daj film opasno naginje na srpsku stranu, kuknjava kak su nama pomagali Njemci , kak su Srbe Njemsi sprasili u oba WW
nja nja nja, sami ste si krivi oba puta bili, ne spominju sto njima pomaze Rusija uvijek?Ne spominje se cinjenica da je Hrvatska po Ustavu iz 74e cini mi se imala legitimno pravo da se odvoji , sto je i napravila .. ne spominju četničke zločine ? isporeduju odvajanja SAO Krajne od RH kao da je to povijesno normalna stvar , ne spominju da je to podrucje oduvijek bilo naseljeno nasim ljudima dok iz nekog razloga nisu naselili Srbe tam u Jugoslaviji i tak, ima dosta stvari koje su "zaboravili" spomenuti.

Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili

Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo..
-->
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
The Weight of Chains

hm. definitivno preporuka za pogledati s(r)tanje oko ex Juge malo prije rata i poslije rata, ima poprilicno lijepih i zanimljivih stvarcica za saznati.
no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama).

samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih . plus ako jest film previse nastojen prema nacionalizmu bilo kojeg oblika (sto realno jest u ponekim situacijama, kako sam naveo u spojleru), isprika svima i molio bi brisanje posta, jer mi je cilj samo - info o filmu kao takvom.
Pogledo film nakon sto sam tu cuo za njega , ok je za pogledati iako se moram s tobom sloziti 101 posto

daj film opasno naginje na srpsku stranu, kuknjava kak su nama pomagali Njemci , kak su Srbe Njemsi sprasili u oba WW
nja nja nja, sami ste si krivi oba puta bili, ne spominju sto njima pomaze Rusija uvijek?Ne spominje se cinjenica da je Hrvatska po Ustavu iz 74e cini mi se imala legitimno pravo da se odvoji , sto je i napravila .. ne spominju četničke zločine ? isporeduju odvajanja SAO Krajne od RH kao da je to povijesno normalna stvar , ne spominju da je to podrucje oduvijek bilo naseljeno nasim ljudima dok iz nekog razloga nisu naselili Srbe tam u Jugoslaviji i tak, ima dosta stvari koje su "zaboravili" spomenuti.

Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili

Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo..
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote