Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili
Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo..
-->
Citiraj:
Autor Burko
The Weight of Chains
hm. definitivno preporuka za pogledati s(r)tanje oko ex Juge malo prije rata i poslije rata, ima poprilicno lijepih i zanimljivih stvarcica za saznati.
no, zanimljiv dokumentarac, kako vec rekoh doznas puno informacija (zanemarimo pojedinacno prema drzavama, nego globalno teritorij cijele ex Juge), sto je bio i kako cilj ostvariti. realno sve sto se dogada u Hrvatskoj je prikazano kroz primjer bilo koje druge drzave, tako da opipas ocima ono sto vidis/osjecas ziveci u Hrvatskoj (a vjerujem da je jako slicno i okolnim drzavama).
samo bi volio/molio da ne krene prepucavanje na ikakvoj bazi, pogledajte film odvojeni od emocija, ocima nepristranih  . plus ako jest film previse nastojen prema nacionalizmu bilo kojeg oblika (sto realno jest u ponekim situacijama, kako sam naveo u spojleru), isprika svima i molio bi brisanje posta, jer mi je cilj samo - info o filmu kao takvom.
|
Pogledo film nakon sto sam tu cuo za njega , ok je za pogledati iako se moram s tobom sloziti 101 posto
Cinjenica : u Yugi se zivjelo bolje nego sad , skolstvo zdravstvo posao sve osigurano , mali ili nikakav vanjski dug, sve smo sami proizvodili
Film se u principu isplati pogledati kao sto Burko kaze kao jedan mali osvrt iako treba uzeti jel u obzir da nije bas skroz pravedno sve izlozeno..Mislim Tudman je prikazan kao ludak prema Milosevicu, a ovaj je javno pricao kak hoce Veliku Srbiju, o cemu pricamo..