View Single Post
Staro 05.09.2011., 00:41   #278
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Jedno pitanje za ekipu koja igra COD. Da li vam nije zao love pljunut svake godine za isti proizvod?! Da nema tu nekog laganja ova igra je COD 4 bez ikakvog muljanja i on je bio revolucionaran i nesto novo. A ovo je sve na isti kalup ajde da su stavili da mozes srusit kucu ubacili pokoje vozilo ili nesto novo ali ne 0 bodova. Sve je isto od bodovanja killstrekova i svega. BTW u cod 4 sam jednom prosjedio cijelu partiju i bio prvi radi killstrekova. A osobno sam zatuko 10-etak igraca a imao 40-etak killova na kraju. To mi nije nesto.
Da ne bi bilo laganja volim COD serijal ali trenutno mi je drazi BC2 iz jedinog razloga sto je igra revolucionarna mozes rusit zidove kuce imas vozila i igras ju TIMSKI dok je cod cisto napucavanje.

Sam si napsiao kad bi ubacili vozila, pogotovo oklopna onda bi imalo smisla samo ako bi se dalo nesto porusit, ko u BF2 kad se sakrijes iza zida a frajer ga raznese sa tenkom ili sl. To je prveliki korak unaprijed za COD, mozda za par godina kad konzole malo ojacaju..
Slazem se da BF2 i nije nesto timska igra ali se nadam da ce BF3 bit..
Za grafiku mogu samo rec da bi mogla izgledat puno bolje kad bi igra bila radena u skladu sa modernim gaming strojevima. Ovako izgleda prosjecno a u pogledu osvjetljenja, sjena i fizike je ostala 2,3 godine u proslosti. To nije lose za ekipu sa slabijim grafama i sl. ali ja bi puno vise cijenio ovu igru kad bi bila u skaldu sa vremenom. Bar da nesto pokazu osim novih gadgeta.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.09.2011. u 00:59.
MAGARAC je offline   Reply With Quote