View Single Post
Staro 05.09.2011., 00:28   #277
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
Jedno pitanje za ekipu koja igra COD. Da li vam nije zao love pljunut svake godine za isti proizvod?! Da nema tu nekog laganja ova igra je COD 4 bez ikakvog muljanja i on je bio revolucionaran i nesto novo. A ovo je sve na isti kalup ajde da su stavili da mozes srusit kucu ubacili pokoje vozilo ili nesto novo ali ne 0 bodova. Sve je isto od bodovanja killstrekova i svega. BTW u cod 4 sam jednom prosjedio cijelu partiju i bio prvi radi killstrekova. A osobno sam zatuko 10-etak igraca a imao 40-etak killova na kraju. To mi nije nesto.
Da ne bi bilo laganja volim COD serijal ali trenutno mi je drazi BC2 iz jedinog razloga sto je igra revolucionarna mozes rusit zidove kuce imas vozila i igras ju TIMSKI dok je cod cisto napucavanje.
Realno nije ni BC2 toliko timski, ok ako ti odeš na server sa ekipom s TS3 i onda igraš, ali da uđeš na server i igraš, nema baš i nešto timske igre, uostalom istu stvar s TSom možeš i na CODu napraviti

Uvijek mi je ta timska spika oko BFa bila bezveze

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote