Citiraj:
Autor 9800pro
Neznam, gledal sam i tu opciju, skuplji zvucnik a Maranrza ostavim za pocetak. Svidja mi se mali Dynaudio dm 2/6 al je cca 4500 kuna, jedino da dobijem dobar popust na kes 
|
Što nisi rekao da želiš kupiti zvučnike u trgovini ?
Preporučio bih ti da razmisliš o / zvrcneš
ovde i pitaš koliko je popust za
Janu Walk 2 ali ako ti se sviđa Dynaudio poprilično sam siguran da Jane neče...
Citiraj:
Autor 9800pro
Koja je razlika ako netko zna izmedju Cambridge audio pojacala 350 i 340se? 340se je cca 2100 kuna a 350 2900 kuna, koji je bolji?
|
Razlika je 800kn.
Citiraj:
Autor Jackson
Razmišljam o Scythe kombinaciji (ovaj kama bay 2X10W i Kro Craft rev. B zvučnici) u Linksa. Služili bi kao primarni PC zvučnici (hi-fi je odvojen). Da li to ima netko, da li vrijedi 700kn? Reviewovi su overwhelming pozitivni.
OT, može procjena ovih zvučnika? Koštali 3k kn prije 7 godina, stanje perfektno, godinu dana nisu bili uključeni.
http://www.goodsound.com/equipment/jmlab_chorus_707.htm
I samo da pitam za mišljenje: Može li taj Scythe pogoniti ove zvučnike? Masivni jesu, ali dosta osjetljivi (92db, čini mi se).
|
Ne misliš valjda iste koristiti kao komp. zvučnike?
Pitam zbog toga jer ne reagira svaki zvučnik isto na isti smještaj za što je zaslužna konstrukcija istih...zvučnici za stalak , policu , za ugradnju u zid , za nearfield ...sve je to drugačije 'tjunirano' i spomenuti zvučnici na stolu ti neče iči. ... Naravno uvjek postoje neki kompromisi i nekad mali zvučnik najbolje radi do zida makar mu je BR iza ali u principu za nearfield je najbolji neki fullrange....
A kad sam več kod fullrange spikera i stola...
Tom ampu bi ovi spikeri vjerovatno sjeli ko budali šamar
Ako bi se netko upustio u taj DIY,
ovdje ima detalje.
Ne traže puno novčanih ulaganja a ni rada.
Čak bi ih i srale mogao sklopiti "za po stolu" 
Jedan tip bez ikakvih drvodjelskih vještina je kutije napravio od kartona i poslje malo papir-maše i vozi...
klik1 ,
klik2
Citiraj:
Autor Jackson
|
Pobjegao ti Audiolab?
...ajme meni nije mi dobro
Citiraj:
Autor Flikoman
Gospodin Dražen (HAD Audiolab, harkonen) pomogao mi je oko sheme, nabrijana verzija 6N6P cijevnog buffera.
|
Sad si me podsjetio na onaj sraletov projekt / kad je skupljao linkove HR proizvoda za uvodni post. Nakon što sam pogledao isti dodao bih par linkova jer mi izgleda siromašno.
HAD
Audiotantra
Audio Lab Baričić
VDN OTL
AE
Dr.Z.Lab
Nema nikakve komercijalne produkcije ali koliko se sječam čovjek je uz Čurkoviča , pokojnog Stanišića i još neke zaslužan za onaj HR Haj End flostander proizvod -
Beta Systems. Mislim da je model bio C2 ili samo 2 . Isti nisu prošli baš najbolje na Audiofilu

Poslje je usljedio C1 bukšelf ali mi nije poznato što je s tim bilo.
Btw, prije jedno 3 mjeseca Vuki je bio na TVu u onoj emisiji
"Zašto volim Jazz" . Bio je i Gaži. Jel itko gledao?
Contrast Audio
(ne znam za web stranicu)
PBS
tko zna zna
Citiraj:
Autor Jackson
Kako je dobar ovaj Audioperformance Supersonic... I to ne u odnosu na zvučnu karticu, u odnosu na DAC u Yamaha receiveru!
|
I evo još jedno otkriče tople vode ( slično onom stereo vs. saraund )
Ne mislim na "svi to odavno znamo" več...
Kad se usporedi potreban novac za jedno i drugo , te što se dobije kod jednog i drugog za taj novac...zar je potrebno nešto više od zdravog razuma za nekakav zaključak
Citiraj:
Autor Trozic
Jel znate nešto možda o pojačalu Nordmende HiFi Amplifier PA 1100 koliko vrijedi otprilike,jedno sam nabavio,po izgledu bi se reklo
da je novo kako izgleda,isto je tako unutra kad se otvori i radi savršeno,na netu sam našao da je negdje početkom osamdesetih proizvedeno .
|
Mišljenja o uređajima ( vrijednostima istih ) se pitaju prije kupovine jer u suprotnom to ispada kao da tražiš potvrdu dobrog ulova ili namjeravaš prodavati isti ...u kojem slučaju sigurno imaš nekakvo mišljenje.
btw , koliko mi je rekao gugl , vrijeme je kraj '70 ih a baza je stk integrirac. (stk0049 x 2)
A ,
B
Citiraj:
Autor syss
možda je to neka autosugestija, sumnjam da ima nekih pomaka, ali ako ih ti čuješ go for it 
|
S obzirom na bar 2m kabela umjesto 5 cm đumpera , ja bih očekivao pomak.
Na negativno
EDIT: post 666