Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 03.09.2011., 22:45   #467
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Evo priznajem nisam cito temu, mozda bi i naso odgovor na to sta trazim ali rade pitam jer je mozda malo specificno

Uglavnom imam doma Creative SBS 560 5.1 zvucnike sa kojima sam jako zadovoljan, ali na zalost nemam vise toliku slobodu da poglasnim koliko zelim kad god zelim pa bi neko rjesenje bila kupovina slusalica

Ono sta trazim su slusalice sa kojima bi imo osjecaj kao da pustam zvuk na zvucnicima, dakle kao da sam u sobi tj. da mi zvuk ne "lupa" na usi nego ko da je malo dalje od mene, ako znate na sta mislim...vjerojatno bi to mogle bit neke 5.1 slusalice?

Ono sta mi je bitno je da sto vjernije reproduciraju zvuk, nikakva profesionalna uporaba nego cisto npr za neku muziku tipa duboki basovi i cisti glas.

Nemam stvarno iskustva sa slusalicama pa ne znam, ali prilicno sam siguran da ne zelim one obicne male "in-ear" i slicno.

Cijena...sto manje naravno, ali da obavi posao kako spada, kupit cu ih jednom i ne namjeravam uskoro mijenjat tako da nebih volio pozaliti, pa nek bude i koju kunu vise ako se isplati

hvala
Astral je offline   Reply With Quote