U jamstvenom roku u ovlastenom servisu servisiran mi je laptop zbog neispravnog hard diska (bad sektori).
Laptop inace dolazi s dva fizicka - odvojena hard diska, od kojih je samo jedan bio neispravan i trebalo ga je zamijeniti. Backup s njega prebacio sam na drugi disk - ispravni (znam, nije najpametnije rjesenje, ali zbilja s toliko podataka nisam imao kamo) i jasno pisano naglasio serijski broj neispravnog diska uz takodjer pisanu napomenu serviseru da ispravni disk ne dira (a niti ima razloga za to - cak sam se osjecao malo tupavo pisuci tu primjedbu, kao da laptop predajem u vrtic, a ne u ovlasteni servis).
Uglavnom - disk zamijenjen, drugi disk (ispravni, s backupom) - obrisane particije, podatke ne uspijevam vratiti. Ocito je rijec o pogresci servisera jer ne vidim ama bas nikakvog razloga za unistavanje podataka s ispravnog diska (isto tako mogli su mi razbiti ekran i to pripisati proceduri servisiranja).
Sto sad?
Sol na ranu je zamjenski disk - prema S.M.A.R.T.-u, disk koji su mi ugradili prethodno je radio preko 1300 sati i ima vise od 14000 (cetrnaest tisuca) raw read errora, G-sensor ocitanje takodjer vise od 400... Ukratko, disk kojega je netko dobro napatio s upitnim rokom trajanja, ali bez bad sektora.
Sto mi je ciniti?
Zahvaljujem unaprijed na pomoci!