View Single Post
Staro 02.09.2011., 19:48   #1751
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Dali bi bilo bolje uzeti jednu 480 ili kada vec imam ovu 460, ubacit jos jednu MSI Cyclone 460GTX i slozit SLI?
Samo sto onda moram mjenjati i maticnu i napajanje.
Maticna je ionako zrela za mjenjanje pa nije bed sve to refreshat, ali zao mi je napajanja.
Zanima me samo konkretno koja opcija je bolja: jedna 480 ili dvije 460 (pustite sada ova mjenjanja MBO i PSU, o tome cu se ja pobrinit)....znaci zanimaju me samo performanse u igrama te koja je bolja opcija za igranje?
Nekako mi se cini dvije 460 u SLI-u? No ako nesto zabrijem, da uzmem 480 ili neku ATI u rangu te 480 (moze savjet koju...najbolje iz serije 6xxx).
No ako cu ici na SLI, koje napajanje uzeti a da obavezno ima na sebi snake skin, nije preskupo (da ne moram puno doplatit nakon sto prodam ovo svoje modularno Corsair) te po mogucnosti modularno (nije uvjet).
Ne mora biti ni Corsair, samo da ok radi i da bez greske tjera dvije GTX-ice u SLI-u? Ako mi se nikako nece isplatit, onda cu razmisljat o samo jednoj grafi no vi ipak dajte prijedlog...a kazem, to o isplativosti cu ja kasnije odlucit ada dode vrijeme.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote