View Single Post
Staro 02.09.2011., 17:37   #552
Bullet1
Premium
Moj komp

Bullet1's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Po komponentama je on fantastičan, ali problemi sa zagrijavanjem koji su više pravilo nego iznimka odvraćaju od njega.

Od ostalih možda bi Toshiba bila bolji izbor, ova s i5 ili jeftinija s i3 procesorom.

Stigo lap prekjučer i moram priznat da je ok što se tiče "grijanja". Nije ni prevruć a nije skroz ni hladan. Doduše nisam ništa zahtjevno ni upogonio al je radio čitav dan u sobi u kojoj je ~30°C i grafa je bila na nekih 50-55°C. Jedina stvar što mi smeta kod ove odvojene grafe je to što moraš imat instalirane drivere za integrušu da bi mogao instalirat uopće nVidiine a kad to napraviš, integruša je primarna i ako ne podesiš u driverima da ti se u aplikacijama prebacuje na gf525 čudit ćeš se jedno pola sata koliko je "grafa" slaba dok ne skontaš prema gpu-zu da si zapravo na integruši. No o tom po tom.. Laptop je super na prvu no daleko me više impresionirao Asusov SX26x model kojemu su kućište i hlađenje daleko bolje i kvalitetnije riješeni. Još kad uzmemo u obzir cijenu tog laptopa mislim da je bolje uštedit "koju" kunu na slabijim komponentama a boljoj izvedbi hlađenja i kućišta. Oba laptopa sam uzimao za frendove kojima treba "zbog faxa" i mislim da je epic fail uzet nešto za 5k kn pored onakvog Asusa za 3k kn (u te svrhe naravno).
Bullet1 je offline   Reply With Quote