Citiraj:
Autor redscro
Po komponentama je on fantastičan, ali problemi sa zagrijavanjem koji su više pravilo nego iznimka odvraćaju od njega.
Od ostalih možda bi Toshiba bila bolji izbor, ova s i5 ili jeftinija s i3 procesorom.
|
Stigo lap prekjučer i moram priznat da je ok što se tiče "grijanja". Nije ni prevruć a nije skroz ni hladan. Doduše nisam ništa zahtjevno ni upogonio al je radio čitav dan u sobi u kojoj je ~30°C i grafa je bila na nekih 50-55°C. Jedina stvar što mi smeta kod ove odvojene grafe je to što moraš imat instalirane drivere za integrušu da bi mogao instalirat uopće nVidiine a kad to napraviš, integruša je primarna i ako ne podesiš u driverima da ti se u aplikacijama prebacuje na gf525 čudit ćeš se jedno pola sata koliko je "grafa" slaba dok ne skontaš prema gpu-zu da si zapravo na integruši. No o tom po tom.. Laptop je super na prvu no daleko me više impresionirao Asusov SX26x model kojemu su kućište i hlađenje daleko bolje i kvalitetnije riješeni. Još kad uzmemo u obzir cijenu tog laptopa mislim da je bolje uštedit "koju" kunu na slabijim komponentama a boljoj izvedbi hlađenja i kućišta. Oba laptopa sam uzimao za frendove kojima treba "zbog faxa" i mislim da je epic fail uzet nešto za 5k kn pored onakvog Asusa za 3k kn (u te svrhe naravno).