View Single Post
Staro 02.09.2011., 13:55   #246
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Veličina dislike bara govori sama za sebe /flame off

Ovako, apsolutno ništa novoga, top comment uglavnom opisuje moj dojam:

"Nice to see they're still giving MW2 DLC these days."

Grafika - nije otišla dalje od MW, Battle***** 3 (ne smijem psovati ovdje ) je miljama daleko.

Slijedeće - kakvi su ono rozi dogtagovi nakon killa? Nadam se da ne bude u lobbyju postojalo mjesto za razmjenu istih (joooj, daj mi rozog, ja imam žutog, bash su so0opach <3)

Uglavnom - MW3 je napravljen pred dvije godine i već ga možete odavno kupiti i igrati.
Sad, da ne bi ispalo da sam potpuno razočaran - moram priznati da mi je MW2 bilo relativno zabavno igrati. U usporedbi sa MW1 bio je predobar (jer osobno jako jako mrzim MW1) i sviđao mi se. Naravno,definitivno najbolje oružje u igri bio je FAL za kojeg se zbilja nadam da će biti u MW3. 90% vremena igrao sam s njim, ostatak ide na pištolje i, kada sam morao, automate.

Najava dedicated servera (iako je to stvar koja se ne smije najavljivati, to je jedan od temelja MP-a) također malo vuče na pozitivno.

Oh yes - nadam se rifle only i iSnipe serverima (hardcore ofc) i možda bih mogao i kupiti igru
COD4 je najbolje igra serijala, sve igre izdane poslije su čisto sranje

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote