Citiraj:
Autor Mad_Duke
Probaj neke starije drivere staviti.
|
Citiraj:
Autor papčić
Zadnje sto ti mogu preporucit je da stavis starije drivere (da dobro pise, starije) tipa 10.4 ili 10.5.
|
Citiraj:
Autor Mario92
Nope, nije pomoglo.
|
Dakle, trenutno sam na 10.4 driverima, stare sam obrisao sa Driver Sweeperom.
Citiraj:
Autor Mario92
Obrisah cfg, podesio postavke na low osim tekstura, AA je 4x, rezolucija je 1024x768.
|
Citiraj:
Autor Campeonato
Probaj i grafu vratit na default... Ugasi CCC i afterburner/rivu
|
Vratio na default, ugasio Rivu (CCC nemam instaliran uopće).
Citiraj:
Autor buljo
Ovaj dio je svima promakao ili?
Gasi to, zbog toga nemaš 250 lock.
|
Citiraj:
Autor Mario92
Uključivanjem ili isključivanje AA-a ne dobijem niti gubim FPS.
|
Evo, zbilja sam zbunjen.
Stavim defaultni config - pad fps-a.
Stavim
luckerov cfg - na trenutak dođe do 250fps-a.
Stavim
Danzigov cfg - nije stabilno na 250 fps-a
Temperature grafe su dobre (pogledajte na screenshot nekoliko postova prije), CPU nije overclockiran pa se ne zagrijava (stavit ću sa SpeedFana rezultate), komp je redovito održavan i hardverski (očišćen od prašine, relativno prozračan, nova pasta stavljena pred tjedan-dva) i softverski (defragmentacija, brisanje nepotrebnih programa, održavanje sa DiskMaxom i TuneUp-om, pogašeni nepotrebni servisi) te je brz gotov kao prvi dan nove instalacije Windowsa (~10 mjeseci ago).
Pobrisani svi modovi iz cod2 foldera ručno i pomoću Cod2 Cleanera (fantastičan program), igram na serveru svog klana, SD Toujane, rifle&snipe only.
U pozadini se dok igram vrti Xfire, Avast i Realtekov HD Audio Manager.
Ostavio sam Task Manager upaljen dok je komp bio u idleu da eliminiram potencijalne CPU spikeove (nasumično dizanje CPU Usage-a na preko 10%) i nakon 15 minuta procesor je samo jednom otišao na 28% (updejtao je Avast), ostatak vremena je Usage bio do 4%.
Također, u idleu je uključeno 48 procesa dok je memorija zauzeta 26% (938 MB). Imam 4 gige rama ali 32 bitni OS tako da nije u potpunosti iskorišteno svih 4 gige RAM-a no stavljat ću 64 bitni OS dok ovog sjebem
Any more questions?
EDIT: napravio testove sa novim defaultnim configom: