View Single Post
Staro 01.09.2011., 09:01   #1449
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor blava Pregled postova
Hvala na odgovoru,ne bi se ja bas brinuo o tome psu,niti imam vremena niti volje,ovo sam mislio na mog starog koji ima 10 godina staru zenku njemackog ovcara,i mogu reci da on voli bas sa psima,posveti im paznje i da sve najbolje od sebe za psa,ne bi ni ova pozivjela toliko dugo da nije njegove brige.
Inace to mu je negdje sesti pas kojeg ima tako da nije bas pocetnik sto se tice toga.

Tog bi psa nabavio tek kad Dona ugine,a to necu niti zelim pomisljati,vec samo raspitujem se,njemu se ne svidja ta pasmina bas,a neznam meni su predivni psi...

Inace ovo nije hvalospjev o brizi za psa,vec zelim naglasiti da bi haski dosao u ruke covjeka koji bi mu predao puno paznje i zivaca...
sorry ako ti je moj odgovor bio malo oštar
ali mi je pun kufer ljudi koji se ne brinu za psa i npr prije mora ga vežu za stup i odu se brčkat na more, vidim da to kod tebe nije slučaj

haski traži puno pažnje, ako ti se stari voli bavit s psima i vidim da ima iskustva s psima onda ga može uzet
posebna napomena je da je haski pas kojeg ne možeš "slomit" dakle jako ga je teško naučit npr da ti donese novine (ili druge trikove) jer su tvrdoglavi, nekad ih je to nemoguće naučit...
traži puno aktivnosti, znatiželjni su jako
redovito naprave sranje ako im je dosadno, tad često odlutaju i vrate se za dan dva
meni se ti psi jako sviđaju, ali ne želim priuštit psu, koji je svoj na temperaturama ispod nule, ove naše visoke temperature
neki kažu da su zbog toga jako razdražljivi
i najbitinije, haski traži čvrstu ruku, nema popuštanja s njim
postoji izreka - haski je najprije životinja pa tek onda pas
jed2i je offline   Reply With Quote