Citiraj:
Autor jed2i
haskiji kolko me sjećanje služi nisu baš psi za počet s psima,tvrdoglavi jako, potrebno ih je jako puno istrčavati, znaju bit posesivni kad se u blizini nalaze klinci, a i kao vrsta nisu za naše podneblje definitivno
ako kod tog psa nisi glavni, onda je on glavi a to je loše(ova osobina je zajednička za svaku vrstu pasa ali je posebno izražena kod huskya)
ne preporučam tog psa za prvog psa
po tome kako si postavio pitanje vidim da nemaš pojma o vrsti, niti si čitao o njima
nemoj se sa takvim trudom i o psu brinut i potraži neku drugu pasminu koju ćeš uzeti
|
Hvala na odgovoru,ne bi se ja bas brinuo o tome psu,niti imam vremena niti volje,ovo sam mislio na mog starog koji ima 10 godina staru zenku njemackog ovcara,i mogu reci da on voli bas sa psima,posveti im paznje i da sve najbolje od sebe za psa,ne bi ni ova pozivjela toliko dugo da nije njegove brige.
Inace to mu je negdje sesti pas kojeg ima tako da nije bas pocetnik sto se tice toga.
Tog bi psa nabavio tek kad Dona ugine,a to necu niti zelim pomisljati,vec samo raspitujem se,njemu se ne svidja ta pasmina bas,a neznam meni su predivni psi...
Inace ovo nije hvalospjev o brizi za psa,vec zelim naglasiti da bi haski dosao u ruke covjeka koji bi mu predao puno paznje i zivaca...