evo i ja sam ušao u horde guildu. nemam na žalost vremena puno razvijati (danas još nisam upalio gejm. hvata me apstinencijska kriza).
pisanje po forumu? ma kakvi, ne stignem ga ni čitati više. danas sam navratio jer tražim jedan stari thread koji mi sad treba
grafika u wowu? ko ide brojati količinu poligona prekrižen je za mene kao WOW igrač. I kao netko kog ću slušati oko grafike ubuduće. uspoređivati bilo kakav gejm na kojem se nalazi 3 lika odjedanput, ili 100+ likova odjedanput u screenu je neznalački, djetinjasto i eod za mene.
Jeste se ikad pitali zašto je SS imao jednostavnu grafiku? Mislite da je to zato jer dečki ne znaju? baš suprotno, dečki znaju i to jako puno i savršeno su optimizirali gejm i primjenili puno trikova da se grafika čini bolja nego je. I istina da bi Blizzard u WOWu mogao ponešto naučiti da ih dečki iz Croteama dođu podučit, ali ne puno. Ima mjesta za sitna poboljšanja, ali ne velika i igra definitivno NEMA lošu grafiku. Ali još jednom ponavljam, ko ide brojati poligone u igri za njega nije WOW i točka.