Tema: Koji mis?
View Single Post
Staro 01.03.2005., 13:56   #18
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by Denzil
Covjece pa sta ti radis sa misem ?!? Cini se da ne znaju svi postupat sa misem kako treba... pretpostavljam da si ti jedan od onih koji kad stisne enter upale ti se sve akusticne sklopke u stanu ..

Hm, ako si ikada igrao warcraft ili neku sličnu igru sigurno si skužio kako je za igranje istih potrebna "česta kontrola" jedinica i drugih stvari tijekom igre.Recimo da ja volim svoje jedinice i stvari u igri "držat pod jako velikom kontrolom" te ih provijeravam skoro svake sekunde i akcije napravljene samo mišem penju se do po 1 klik u sekundi prosječno.E sada zamisli kako svaki dan igram igre online prosječno 3-4 sata pa ćeš dobiti cijelu sliku o mojem odnosu orema mišu , a da ne pričam o trenutcima kada mi netko malo digne živac ( iako nisam živčana osoba, samo se nekad volim iskalit na periferiji svoga kompjutera ) Tako i kvalitetniji miševi idu u mirovinu nakon 2 godine korištenja.

EDIT:

OT - Jel tko ima onog razora ili kako se već piše, onaj kugličar velike preciznosti , a sada ima i ona serija diamond (optički)?Baš bi upiknuo toga miša, čujem da je jako dobar za igre, i još me zanima gdje se može nabavit?)Unaprijed hvala na odgovorima(uff što sam ljubazan danas )

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote