View Single Post
Staro 01.03.2005., 13:00   #6
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by BrunoZG
i osim toga nodaši su glasniji punoo
to svakako

Citiraj:
Originally posted by ßellerophonnorton toliko optereti sistem da to nije normalno, ugusi ga, skoro da si instalira drugi par windowsa na jedan kompic...
ja to neosjecam sa 512DDRa i to na jadnih 266MHZ neznam kako bi to osjecao da danas kupim novu maticnu i memoriju,

Moj prijedlog je Norton. koristim ga 5 godina. Naravno svake godine novi. Zasto? Zaustavlja sve, nikad nije ostao porazen, stalno je up-to date. I rijec je o velikoj kompaniji koja vlada trzistem, istrazuje i prati viruse, implementira nova resenja, ima response teamove, odnosno vidi se da se bas bave time. Da jedan dan njihov program od imena Mujo nece postati Haso za defregmentaciju diska.

Ljudi uvijek moraju galamit oko necega, na pocetku su se mnogi derali da je win2000 bolji od winxpa onda, sto se tice igara da fallout tactics nije fallout bla bla. stara spika ako sam protiv znaci da nesto znam.