View Single Post
Staro 30.08.2011., 23:12   #54
skydec
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
De ti nama reci koliko je otprilike sati utrošeno?
Jedinica se mogla igrati danima, ako ovo bude gotovo u jednom popodnevu onda su me debelo razočarali.
Zavisi kak se igra. Ako se koncentriraš na fight onda je igra gotova za 20h a ako se baziraš na sneak onda bi moglo potrajati i više od 60h. Meni je trebalo oko 35h, prvu trećinu igre sam probal sneak ali to mi nije išlo pa sam ostalo rješil sa fight + hack.
Sneak je nevjerojatno spor i treba jako puno vremena- gledaš kak se kreću, kad koji koga vidi kad nevidi, kud bi tjela mogel ovući, di su kamere itd. Ako se određeni dio pređe bez da se uključi alarm ili bez da te ijedan neprijatelj vidi, onda se dobi extra xp.
Mailove se ne treba čitati u detalje, dovoljno je kliknuti na njih i ako unutra ima šifra ona se sama memorira. Dok se dođe do određenog kompa username je zadani a ako ima šifre u memoriji onda ona piše gore desno iznad hack gumba a ako je nema onda piše no password i treba hackrati. Makar sam ja hackiral i one kompove za koje sam imal šifre jer se tak može dobiti extra xp, cash i virusi.
Kak velim mailove nisam čital ali na kraju jednog maila na jednom od zadnjih nivoa mi je za oko zapela rečenica : "Work safe work smart your future depends on it" sigurno ima još takvih easter eggsa ali ih nisam primjetil.

Zadnje izmijenjeno od: skydec. 30.08.2011. u 23:35.
skydec je offline   Reply With Quote