30.08.2011., 20:53
|
|
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
9 ligi prvaka od toga većina tamo na početku 50-ih kad je to natjecanje bilo u povojima,rekao bih tada nevažno a kasnije ipak sve više raslo
Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Iako to sve teoretski stoji, Real ipak ima 9 ligi prvaka koje vrijede o-ho-ho više večine Barceloninih kupova i kupića.
(just for the record, Barcelona mi je puno draži klub i ne volim Real) ali morat će oni još dugo zadržati ovu momčad da stignu 9 komada.
A tek su stigli Ajax i Bayern 
|
Citiraj:
Autor burmuz
Ovo za Barcu mi je smijeh. Superkupovi, Interkontinenatalni kup, Španjolski superkup i što ja znam. Ajde dobro, mislim neka je da se ovi navijači barcelone malo i tješe (makar njih večinu navijačima nazvati je smiješno, jer je to ekipa koja navija za klub koji je trenutno "in", pogotovo u medijima i sl), ali nema veze - smatram ih simpatičnom ekipicom 
Inače, Liga prvaka ( i svaki ekvivalent iste u prošlosti) vrijedi viđe od tih svih Emirates, Abu Dhabi, Katar Fondation kupova, Calsberg Kupa, Toyota i Kia kupa i sl. Ali kažem, neka se vesele, meni je drago. Iskreno, simpa su mi, ne mogu si pomoći.
Ali ako se bavimo malo ozbiljnom statistikom i sl. onda je Real bolji od Barcelone i to tko to poriče laže sam sebi.
|
prije nisam bio za barcu ali sam bio protiv reala,ali da su dobro igrali sa ronaldom(pravim) i zidaneom to stoji
svaki trofej vrijedi i treba ga osvojit,tješite se vi u realu,koliko ono niste osvojili ligu prvaka?
|
|
|