View Single Post
Staro 30.08.2011., 14:46   #699
Shamanix
Banned
Moj komp

Shamanix's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Evo da se i ja javim... vent na napajanju VX450 pocne zujit, ja odnesem u links na reklamaciju oni jave da je neispravno i ponude CX600 ja se dvoumim dali da ga uzmem, na sto me prodava nagovara da je to dobro napajanje, sta tom napajanju fali sluzit ce me jos dugo godina, na sto ja napajanje ipak uzmem da ga isprobam..

Kad sam doaso doma s praznika nakon 2 tjedna di mi je racunali, isprobam napajanje i CX600 zuji, ventovi zapinju, bruji... kad nakrenem malo kuciste na lijevo stranu ronda non stop, inace samo na trenutke..

Kad sam ih kontaktirao da pokusam rijesit to kad budem dolazio u HR jer sam trenutno u inozemstvu su me lagano odjebali jer je kao previse vremena proslo od kad sam pokupio CX-a ( malo vise od mjesec dana jer nisam u HR ) i sad me traze da opet nosim predavat na reklamaciju.. super su susretljivi u linksu nema sta.. svaka pohvala..

Sto je najgore u svemu u zadnje 3 godine sta god da sam uzeo u linksu je riknilo zavrsilo na reklamaciji.. nekak sumnjam da cu u buducnosti vise tamo potrosit i jednu kunu...
Shamanix je offline   Reply With Quote