Sve stoji u naslovu, dakle, nikako da rjesim ovu dilemu...
Laptop bi mi sto se zahtjevnijih zadaca tice sluzio primarno za gledanje Hd filmova (720p), igre ne igram. Uz to ponekad koristim Ps, Sony Vegas i sl programe. Prema svemu sudeci, i3 i Gma hd bi mi bili za to dovoljni.
No takodjer mislim gledati hd filmove na 42 incnom lg tv-u, pritom bi mi atijeva graficka bili bolja jer gma prema nekim napisima u tome ima poteskoca s media playerima pored wmp 12, koji pak ne podrzava titlove (to mi je pak jalo bitno jer dosta gledam anime).
Opet, ako uzmem tu kombinaciju, dobivam dosta slabiji procesor. Koji bi mi bio potreban upravo radi stvari poput fotosopa, a navodno je procesoraka snaga puno vaznija od graficke kartice kad je u pitanju zvakanje mkv fajlova koje non stop gledam.
Za i3 370 + ati kombinaciju nemam dosta love, a cak i ako se nadje koji Dell Inspiron N5010 s tom kombinacijom za nekih 300-tinjak kn vise od mog max budzeta, obicno mu fali nesto drugo, primjerice nema Super multi vec samo Multi dvd drive.
Koja kombinacija je bolja i isplatljivija za moje potreba i kakva su vasa iskustva? Laptop kad ga jednom kupim cu koristiti narednih nekoliko godina kao primarno racunalo.