Citiraj:
Autor tutix
Ma sve je to odlično ali mi je najbolje kad Macbook korisnici uspoređuju Laptop PC od 3.5-4 k kn koji su posjedovali sa 13" Macbookom koji su ovdje platili 9.5 tisuća kuna sa Americanom na 12 rata. Treba uzet u ruke pravi PC "poslovni" prijenosnik za iste pare i onda uspoređivat.
|
Ja sam uspoređivao sa Latitude serijom laptopa. Ako je to laptop od 3.5 ili 4k kn, onda dobro...
I koristio sam i IBMove iz poslovne serije i Toshibe također, tako da mogu govoriti o usporedbi. Da si pročitao moje postove, vidio bih da sam to spomenuo jer sam znao da će se naći ovakvih komentara.
Btw. čovjek je dobio odgovor, mislim da daljnja rasprava između PC laptopa i Applea nije potrebna.
Ja imam svoje subjektivno mišljenje koje temeljim na nekim svojim vrijednostima koje laptop treba imati, vi imate svoje mišljenje i to je to. Meni nije žao niti kune za Air i mislim da vrijedi te pare. Nije bez grešaka i mana, ali me veseli kada ga primim u ruke i otvorim, ako ništa drugo zbog wow efekta kako nešto tako maleno i lijepo može biti toliko dobro.