View Single Post
Staro 30.08.2011., 00:50   #411
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@win32..ah pa gle ipak se radi o mid tower kućištu, osobno sam u njega stavljao XFX napajanja, i višak kablova uvijek sakrijem tamo iz hdd cagea...a što se tiče mjesta iza za kablove, da to je tijesno al utisne se sa stranicom, meni osobno nije bio neki problem cable menagment...kod 690 mi jedino smeta hdd cage, koji pruža čistiji izgled za kablove al "zagušuje" prednji intake fan tj. nema tog protoka od njega..i onda si primoran koristit side fan ili donji fan za intake...a ne volim ni side ni donji fan zbog eventualne prašine...što se tiče NZXT kućišta, ako ti je ovaj cm bio loše izrade šta ćeš tek reć za NZXT....Corsair Graphite 600T bi bio odličan izbor, Antec P182 isto tako, Cosmos je ako se ne varam bio na tržnici nedavno, možda još uvijek i je..

@fre@k

Ja osobno nisam nikad bio zadovoljan s omjerom propuh/tišina na bilo kojem kućištu koje koristi 120 i 140mm ventove...imao sam prije 932 stackera stc-01 i stackera 830...i nikako podesti taj omjer propuha/tišine, i tu je bilo u igri kupovanje svih vrsta ventova, položaja i broja ventova al nikako doć na svoje..jer radim u jako tihoj sobi pa mi je to igralo veliku ulogu...napokon je riješenje bilo nabavka HAF-a 932 s onim ogromnim 200-230mm ventovima u kombinaciji s fan kontrolerom..napokon taj željeni omjer propuha/tišine...a što se tiče gornjih rupa, ah pa najlakše ti je zatvorit neku rupu...ja osobno ne mogu zamislit dobar propuh bez gornjeg ispuha, pogotovo jer mi je tower cooler od proca usmjeren prema gore, dobio sam 3-4 stupnja bolje temperature nego kad sam ga stavio da ispuh bude prema zadnjoj stranici...ne znam šta je bolje za box coolere što se tiče propuha, iskreno ne sjećam se kad sam zadnji put stavio box cooler u neko kućište...i usput neću uopće komentirat ovo NZXT kućište (jako loša iskustva općenito s NZXT). Uff, izrada svog osobnog kućišta već dugo u planu, al nikako nać vremena..hehe

Zadnje izmijenjeno od: skyman. 30.08.2011. u 00:56.
skyman je offline   Reply With Quote