View Single Post
Staro 29.08.2011., 21:57   #410
fre@k
Premium
Moj komp

fre@k's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Jos jedan vlasnik CM 690, slazem se recimo s Win32, gdje je navedeno "manjak prostora na bocnoj strani za sakriti kablove" oni koji ga imaju vjerovatno su razmisljali o rezanju...ono sto se uspije sakrtiti je pri samom dnu gdje se mogu malo i "zgurati" kablovi ... ja sam svo kablovanje VX 550W Corsaira sakrio u prvoj ladici gdje idu diskovi (najdonjoj), trazio sam cak po netu dali bi mi netko lim mogao razvuci da mi bocnu stranicu izbije bar pola centa van...sto se pracine tice s tim nisam imao nekih problema u ove skoro 2 god sto ga imam oprao sam 2 puta filtere...e sad sto se propuha tice tu bi mogao napisat bibliju, ne volim da mi komp bude glasan, posto je u dnevnoj sobi, pa sam se bio odlucio kupiti 3xKama Flex venta...jedan je isao u napajanje, jedan na bocnu stranu , jedan na zadnju i orginal cm cooler (led) da piri po HDD-u...kako god to slagali temp su bile uzasne nikako ohladiti kuciste (jedan razlog je i intelov stock cooler, grafa je imala twin turbo). Par dana kasnije sam POPI*DIO i stavio samo na zadnji dio da ispiruje van iz kucista, uzeo zracne jastuke potpuno digao plastiku od poklopca i povezao vezicama te zracne jastucice, istu stvar napravio i s jednom rupom za 12cm vent...odzraka je bila daleko bolja nego s 2 dodatna venta...od toga dana sam zakljucio ako ikad budem kupovao kuciste to ce imat rupu na zadnjem dijelu, jedan bocni ventilator, i eventualno od naprijed...ovo sto cm ima na gornjem dijelu za 2x12cm po meni totalna glupost...HDD je jedan pa nek se grije koliko hoce

cak razmisljam svoje kuciste napraviti, onda bar znas kako si i sta odradio

EDIT:
http://www.nzxt.com/new/products/cla...urce_210_elite

meni ovo izgleda odlicno u linksu im je cijena 399kn, moje misljenje je da moze komotno parirati cm 690 II

CPU: I5 2500k
GPU: MSI TF 660 OC
MBO: Asrock Z68 PRO3
RAM: 2x4gb G. Skill (1333mhz)
PSU: Seasonic 620W
HDD: SSD 180gb Intel 520 | WD Green 2TB
CASE: CM Elite 370
Ostalo: MX518, Logitech Ultra Flat, DELL U2412M, Hyper 212+

Ako Vam je život tužan, ne brinite! Barem Vam je plaća smiješna

Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 29.08.2011. u 22:13.
fre@k je offline   Reply With Quote