View Single Post
Staro 29.08.2011., 21:49   #162
betlmaster
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Septimus Pregled postova
Potreban mi je novi laptop
čim jeftiniji laptop,
1. RAM minimalno jedna pločica od 2GB RAMa (u tom slučaju ću odmah kupiti još jednu), ili odmah 4GB (dakle 2x1GB RAMa je neprihvatljivo)
2. na stranu specifikacije, da je "čvrst", da se ne pregrijava, da ne zajebava u radu, zaleđuje se i svi ostali simptomi koji čine rad nemogućim.

ostalo znam da ne mogu uvjetovati u ovom cjenovnom rangu, jedino bi cijenio ako može grafička biti iole bolja od najgore koja se trpa u laptope
PS. Važnije od priče ima li hard 250, 320 ili 500GB je dakle osim čvrstog kućišta, ugodne tipkovnice i kvalitetnog ekrana sama baterija, da čim duže traje.
EDIT: 2500kn je maksimum za lap s 2GB RAMa, ako ima 4GB i još nešto, onda 2999. Sve što počinje s brojkom 3 ignoriram, jer uvijek tako pomičem granice pa sam i prošli laptop gledao u rangu do 5500, pa dao za njega 7200.
Ovo mi se trenutno čini kao best-buy od jeftinih laptopa. Frend ga je prije tjedan dana uzeo 400 kn skuplje od ove cijene. Za tvoje potrebe možda i predobar, ali bolje nego ići na nešto malo jeftinije, a dosta lošije.
Jedino si na svom starom navikao na bolju rezoluciju, ovaj ti ima standardnu za 15,6 ekrane, 1366x768. Ispod 2500kn, pristojna grafička za te novce.

http://www.ajtikupi.hr/pd/0752293/as...0-l2-ca.wshtml