View Single Post
Staro 29.08.2011., 20:44   #409
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Kao osoba koja ima oba kucista tj. Corsair 800D Obsidian i CM 690 Advanced, samo cu reci da me 690 ne da je razocarao....nego je toliko lose izrade (bez uvrede vlasnicima...i sam sam jedan od njih) da ne razumijem zasto ga toliko ljudi masovno kupuje!?
Hrpa plastike i jeftinog lima...uz to malo mjesta na straznjoj stranici za kablove ima uzasno malo prostora...kuciste je dosta malo,toliko malo da mi ne stane velika graficka u njega jer moram koristit i donji kavez posto imam vise diskova.
No svatko nesto voli i svakome se nesto svida. Meni se ne svida taj CM od prvoga dana i moze se reci da je vec prodan (imao sam ga cca 2 tjedna).

Sada me samo zanima sta uzeti umjesto toga 690....cak sam razmisljao o nekom NZXT kucistu?
No mislim da ce biti Corsair Graphite 600T ili mozda neko starije, rabljeno ok kuciste (hint: neki stariji Antec ili mozda opet uzmem Cosmosa...ako netko prodaje nesto sl. neka posalje PM sto prije).

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote