View Single Post
Staro 29.08.2011., 11:29   #34
danijel111
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Mobilni internet-koji odabrati?

Evo prijatelj treba internet. Nebi uzimao ADSL jer mu baš i ne treba. Pa je sad opcija ovog mobilnog interneta. Mene zanima kolko je to brzo? Dal je recimo brzo ko kad ja surfam preko mobitela ali ne preko Wi-Fi nego preko mreže? Ja sam na tele 2. Jer ako je onda je to kod nas užasno sporo. U Zg di je 3G mreža još kako tako ali tu kod nas ubi Bože. Ja sam inače u Zagorju. Također kojeg bi operatera preporučili? Koji je najpovoljniji? Njemu ne treba puno surfanja, prijava ispita preko studomata, pregledavanje mailova, pogledat na primjer vecernji.hr i tak. Vjerovatno će ga i facebook zainteresirat. Znači ne download i ne gledanje filmova na jubitou. Samo osnovno. Meni se tele 2 čini ok.
Zvao tele 2 i kažu da je brzina surfanja ista ko na mobitelu kad nema 3g mreže. Tak da to je malo presporo. Gledam sad vip. U najgorem slučaju ak je kod mene dostupan samo GPRS onda je brzina do 80kb u downloadu. To je užasno sporo. Ak je EDGE onda je do 220kb. A ako je UMTS onda je do 384kb. Kako bi ja mogao to provjeriti? Koje je dostupno kod mene?

Zadnje izmijenjeno od: danijel111. 29.08.2011. u 12:15.
danijel111 je offline   Reply With Quote