Citiraj:
Autor NITROS
Evo za primjer, wireless cijelo vrijeme upaljen, rad u photoshopu, youtube za muziku u pozadini i laptop ne samo da radi bez ikakvih problema sa fotografijama od 12MBa, već baterija traje po 7 sati u takvim uvjetima. (ekran na 50%)
|
Odlicno, ali svaki laptop radi to isto bez problema, osim eventualno mu baterija ne traje 7 sati™... Svaka cast Jabuci na dobrim baterijama.
Citiraj:
Što se tiče trackpada, dok se pohvataju sve fore sa flickovima, prelazak na touchpad nekog običnog laptopa je smiješan...
I ne, OSx je drugačiji od bilo kojih windowsa jer traje i radi u sinergiji sa hardwareom, dok windowsi nakon godinu dana toliko sranja nakupe da je to strašno...
|
Flickovi i multitouch touchpad je fora. Isto tako ima i fora featurea na Windowsima kojih Mac nema, a mene recimo strahovito zivciraju. A ubrzavaju mi rad visestruko. Samo ne propovijedam okolo te featurese ko neko cudo
Windowsi ne traju i ne rade u sinergiji sa hardwareom? Nije da mi je OSX los, vrhunski je to OS, ali pricat pi_zdarije da Windowsi toliko sranja nakupe™ kao da to rade sami od sebe je cista glupost.
Ako mene pitas, jedini MacBook koji je pila je Macbook Pro, i da kupujem Apple, to je jedini koji bi kupio, gotovo pa idealno sklepan laptop. Ali ga opet ne bi ni primiriso za te pare zbog posrano lose garancije.
Spike sa baterijom od 12 sati i slicno... Moj 6 godina star Forcebook (Clevo ili Mitac, ni sam ne znam) koji ima T7200, 2 GB RAM, 250 GB disk i 17" ekran u tom slucaju moze 3.5 sata sa 6 godina starom originalnom baterijom (ne kenjam). Pogotovo ako ga koristim u mrklom mraku citajuci e-book, brightness na min, disk ugasen, 0 usb deviceova ukljucenih itd.