View Single Post
Staro 28.08.2011., 12:48   #28
mdodig
Premium
Moj komp

mdodig's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Sretno (trebat će ti).
Hvala. Danas ipak skroz drugačija priča.
Došao odmah ujutro (malo "zakasnio" da stignu popiti kavu ) i inspektor ljubazan, bio i mladi interventni policajac isto ljubazan.
Opet je krenilo s onim:
"Ja kupujem samo u dućanu, licem u lice..."
Onda sam ga pitao; iako čuje i pročita savaki dan u medijima o nesrećama u prometu, da li svejedno sjedne u auto ili prijeđe na semaforu cestu, svjestan da ga netko tko ne poštuje prometna pravila može udariti.

Saslušali, dali potvrdu (40kn taxenih maraka) i kaže ovaj stariji:
"Sad trk u šoping ))" Dobro smo se barem našalili, danas na moj račun.

Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
Ako je paket bio na carini i ako je pregledavan, onda bi na njemu trebala biti 2 pečata sa rukom upisanim masama paketa prije i poslije carinjenja.

Ili se možda carinik negdje slika sa tvojim fotoaparatom (ne pitajte detalje )
Ima, 0165 a na carini su mi rekli da je masa bila 165g.
Još je jedna žvrljotina tu, ali ne kuži se što piše...
Za ovo drugo, da se možda slikaje s mojim aparatom; imam tako dobru i sočnu psovku da bih trenutno bio baniran s interneta i upućen na promatranje na psihijatriju

Citiraj:
Autor DiTech Pregled postova
Pronašao sam već njihov web i poslao mail od uprave pa na niže.
Valjda će netko odgovoriti.

Za sada čekam.

PS jučer poslao sliku paketa na paypal kao "new evidence" gdje se vidi težina kod carinjenja...danas više nemam respond botun kroz koji sam trebao poslati policijski report.
Dakle, oni mi otključali da pošaljem police report i sad kifla...
Pokušao sam replayat na mail kojim su mi uputili zahtjev da odem na policiju i prijavim, stavio u attachment sliku i sad čekam. Ako ne bude ništa do sutra, nazvat ću ih nema druge.
mdodig je offline   Reply With Quote