View Single Post
Staro 28.08.2011., 01:54   #21
NITROS
Premium
Moj komp

NITROS's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Macbook pro nema šanse da 11h izdrži. Imam macbook air i uz 50% osvjetljenja drži oko 11h, tako da sumnjam da PRO drži više od 8h.

Što se tiče komentara da se air ne isplati, ne bih se složio. Brzina, mobilnost, težina i ljepota su na strani Aira. Staviš ga u sleave i u bilo koji ruksak. Po cijele dane možeš visiti na njemu i nećeš trebati stalno paziti što otvaraš da slučajno bateriju ne posrćeš...

Što se tiče perfomansi, da, sigurno postoje brži laptopi u tom rangu, ali isto tako sam siguran da nisu bolji. Apple OSX je baziran na Unixu i iskorištava resurse pošteno za razliku od Windowsa. Također, kod applea plaćaš i sam UI i jednostavnost i brzinu korištenja. Niti jedan PC se ne može mjeriti s multi touch padom na macovima. Radi savršeno i ubrzava rad nevjerojatno.

S druge strane treba gledati za što ćeš ga koristiti. Ako će to biti samo word i ako će ti biti na stolu, onda kupuj neki slabi laptop. Ako trebaš mobilnost i misliš ga furati na fax i okolo, onda je Air way to go. Ako trebaš photoshop i malo jače programe onda je mac book pro za tebe.

Eto, to ti je moje mišljenje.
NITROS je offline