View Single Post
Staro 27.08.2011., 19:33   #824
hrca
...(=_o)...

hrca's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Hackerivs Pregled postova
e vidiš nisi dobro pročitao temu
Pa nisam ni rekao da sam ju tako detaljno pročitao da znam svaki post, a i malo je teško pratit postove, budući da su se metode otključavanja mijenjala i shodno s tim tutorial, a postovi su ostajali...tako da se čovjek lako pogubi

Ne bih htio da me se krivo shvati, svaka Vam čast na trudu...ali mislim da bi s takvim sitnicama koje su bitne trebalo još popunit tutorial, pa bi svi uštedjeli na vremenu...

Citiraj:
Autor Hackerivs Pregled postova
Možeš raditi samo 1. dio otključavanja, i bit će ti otključan.

Pa u tome i je problem što mi prvi dio otključavanja ne radi, jel kao što sam spomenuo čim prebacim u opcijama internet na ethernet, znači da radi u bridgu preko vanjskog modema, on se resetira i vrati postavke na iskonove. Pa me zanima u čemu bi mogao biti problem?

Trenutno mi radi u bridge modu, ali zato što sam u njega učitao ethernet_configfile_19_00 kojeg sam skinuo tu s foruma iz all in one foldera.

Ali bih svakako htio otključat uređaj, jel se uskoro selim pa neću biti na optimi, i neće mi trebati anex a, nego b..

Ako je uređaj otključan na način iz dijela 1, dali se onda na njemu može naredit bridge mode ili je on "zaključan", te ga se može jedino aktivirat s ethernet_configfile_19_00 ?

Zadnje izmijenjeno od: hrca. 27.08.2011. u 20:04.
hrca je offline   Reply With Quote