View Single Post
Staro 27.08.2011., 11:56   #1077
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Iako sam bio uvjeren da se to meni ne može dogodit, tati su mi uspjeli u trg. centru uvaljat MaxTv . Ne zna ni on sam zašto je to uzeo i želi li to uopće. Valjda ćemo to uspjet otkazat u roku 14 dana kako i piše na ugovoru

Najjača stvar oko svega je što su uvaljali MaxTv Sat, iako imam aDSL i vjerojatno dovoljne preduvjete za iptv. Sad valjda im je on spomenuo da imamo satelitsku, ali imamo Astru 19,2E na kojoj oni prate njemačke programe, dok MaxTV treba 13E i 16E. S tehničke strane izvedbe antene (promjena svih LNB-ova uskim, namještanjem na 16E centar itd.) i nemam tolkih problema, ali me zanima zbog kog razloga onda MaxTV Sat prijamnik treba i net imat spojen? Znači ponovo bušenje deka, razvlačenje kablova, kripanje ili skuplje rješenje s zabavom oko wlana Sljedeći problem je što s programima s ASTRE? Kako ovaj MaxTV prijamnik ne može primat FTA kanale s drugih satelita, trebao bi zadržat i postojeći prijamnik (Arion 8000 HD). On ima na sebi loop, pa me zanima dal bi onda to išlo ovak:

3LNB, Diseqc 4/1 1-Astra, 2- 13E/16E, 3-16E/13E, 4-ništa
postojeći ant. kabel do ariona
loop do maxtv prijamnika
Jel uopće mogu u tom slučaju istovremeno radit i arion i maxtv? Ako ne, onda moram i drugi kabel vuć što je nadasve prekrasno
Reći ću ja njima da ako hoće MaxTV da sačekaju iptv
FitzTN je offline   Reply With Quote