View Single Post
Staro 26.08.2011., 01:29   #627
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
a sad sto se replika tice. jel nosite i fejk gucci/armani/louis vuitton majce/hlace/tenisice? imate fejk iPhone il neki drugi top mob? meni je to jadno vidjet. ne znam sto da mislim o takvim ljudima.
Nije ti baš neka analogija. U elektronici i sličnim stvarima se radi o komponentama koje nisu istovjetne (obično ni blizu) originalu. Kod satova se još može rijetko naletjeti na kvalitetnu repliku (ne fejk jerbo se ne tržišti kao original). Kod odjeće je većinom drugačije pošto je većina od istog materijala kao i neka random, vulgaris krpica. (manje krokodilova kaža i slična egzotika). Ja sam doma imao dvije Lacoste "polo" majice kaj su bile original pa se apsolutno nisu po ničem isticale naspram ostalih 5, 6 vulgaris kaj sam imao od kluba. Znači da je jedini razlika bio "krokodilček" ušivan na majici.

Hvala Bogu kod satova, mobova i takvih stvari se točno može provjeriti o čemu se radi. Pogotovo ispod haube. Tako da takve stvari bi kupovao samo solarno skupa sa šarafcigerom u ruci i slikama originala. (za mob mogu odmah prekrižiti ofkors posto ne postoje skoro pa istovjetne kopije).
  Reply With Quote