View Single Post
Staro 25.08.2011., 23:51   #393
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
A onak, u pravu si i nisi

Daješ poveliki naglasak na prašinu, mislim WTF, pa ne usisava se kućište svaki dan. Ja sam imao izbušenih kanti cijelo čudo, ali prašina me nikad nije patila.

A sa druge strane 690 advanced daje xy kombinacija da si okreneš propuh kako ti odgovara. I lakše je zatvoriti višak rupa na kanti nego bušiti nove, zar ne ??

Svatko kupuje prema svojim potrebama i naravno da je glupost odmah iz topa ispaljivati " kupi 690 ili haf " . Ali ...

Moje potrebe su bile recimo malo kućište ali da mogu strpati 2 loopa vodenog unutra . And guess what - 690 advanced mi je leglo ko budali šamar, stanu 2x120 unutra. E sad, kad sam ga doneo doma skužio sam da mi ploča ne stane unutra jer je xl-atx . Onda sam čak htio prodati ploču , jer imam ogroman tower trenutno u kojem je to sve, a rado bih nešto kompaktnije. Dojadilo skroz ...

Jedna od rijetkih alternativa 690 je ova recimo:
http://www.quietpc.com/gb-en-gbp/pro...ases/fd-arc-bl
ali ne znam gdje ga kupiti ..

Čak sad razmišljam da prodam i ploču i proc i da uzmem ovu malu maximus što je recenzirana, i onda opet u neko malo kućište to strpat, ali osim 690 ne vidim ništa podobno za mene. Imaš li neku alternativu za mene ??
vex je offline   Reply With Quote