..no nitko jos nije specificirao o kakvom se kurenju radi.. vidim da je i RAK postavio pitanje no i dalje nitko nista... ja sam imao puno kvarova, direktno i indirektno od moje ruke... ali mislim da je najzanimljivija anegdotica o jednom HDDu.. jer ako vec pricamo o KURENJU mislim da se moj dozivljaj najbolje moze tom rjecju opisat
dakle, prije 10ak godina, jedne tmurne noci, bila je gusta magla, 87.345% vlaznosti u zraku..ja sastavljam svoj komp... tj. ubacujem hard u njega nakon sto sam pobro neke stvari od frenda...tada su hardovi odozdo imali full otkrivenu elektroniku..nije bilo sve zasticeno u toj mjeri ko danas..i ja lijepo isao zasarafit hard sa saraficima..sve po protokolu fino prode..uplaim komp.. i u roku od 1min meni nes smrdi... pogledam hard a iz njega PLAMEN (!!) velicine 10ak centimetara... nonsalantno sam puhnuo i ugasio ga.. ispostavilo se da sam zasarafio prevelik saraf...sa njim sam zagrebo plocicu i valjda spojio neke vodove i jednostavno se plastika zapalila... najbolje je to kaj hard nakon toga nije ima niti jedan bas sector i ja sam ga uredno koristio jos godinama

no onda da ispadnem jos VECI biser, sam OPET isao sarafit taj hard, OBRATIM paznju na saraf ali NE, OPET sam izveo isto sranje i OPET je pocelo gorit... valjda kad se jednom zapali svaki sljedeci put je lakse

... no nakon toga vise mu nije bilo spasa.. otisao u zaborav..