Citiraj:
Autor Guls
pa čuj, o satovima pojma nemam, no kada sam vidio izgled ovoga, nisam se dvoumio. Zato sam ga i uzeo.
No slijedeći koji uzimam neće imati kožni remen, jer smrdi ko drek kada se malo oznojiš. užas.
|
smrdi jer nije koza nego neka plasticna imitacija koze.
sljedeci put kupi sat u cijenovnom rangu koji mozes kupit. za 3000kn si mnogo kupit fini sat koji je apsolutno po svemu bolji od te replike.
a po tome sto sam procito, taj sat i nije za tebe. vise bi ti paso seiko monster (1500kn) koji bi izdrzo sve moguce sto se moze desit.
btw na portalu satova se u oglasniku moze naci odlicnih satova za male pare jer ih ekipa nosi par dana i proda. ima jedan lik koji je doslovno 5-6 satova kupio i u roku dva dana stavio u oglas za male pare.
ja sam tamo kupio Tag Heuer Formula 1 Chronograph za 3000kn, potpuno nov. u ducanu je 8950kn.
a sad sto se replika tice. jel nosite i fejk gucci/armani/louis vuitton majce/hlace/tenisice? imate fejk iPhone il neki drugi top mob? meni je to jadno vidjet. ne znam sto da mislim o takvim ljudima. sto da mislim o covjeku koji nosi sat od 50k kn, a vozi se tramvajem ili u golfu starom 10 godina? to ne ide. isto kao vidjet curu/zenu sa LV torbom, gucci oblekom, a vidi se na njoj da nemoze nosit takve stvari. cemu to?
nosi sta mozes nosit i bok.
al ok guls, ti kazes da nisi znao o cem se radi pa np. mislio sam da je s ciljem kupljena replika.