Nemam ispunjen moj komp jer stalno nešto kupujem, mijenjam platforme ili šta već tako da nema smisla ispunjavat moj komp, nemam mira

..što se tiče iskustva, počeo sam tako da sam sebi tu nešto kombinirao sa slaganjem komponenti još kao klinac, pa onda hoće frend da mu nešto složim..pa od frenda frend, pa ovaj rođak, pa onaj rođak...na kraju ne prođe tjedan a da ne složim bar jednu konfiguraciju..od tud ta dobra iskustva s coolermaster proizvodima u odnosu na cijenu, naravno vani postoji puno bolji izbor al kod nas je cm bog i batina što se tiče omjera uloženo /dobiveno...naravno da demantiram komentar jer kolega koji je dao taj komentar ne posjeduje HAF 932 Advanced kućište (koliko vidim HAF X), vjerojatno je pročitao da nema dust filtera i to je to..jedino me zasmetalo da je koristio riječi "velika mana" kad nije, problem koji se riješi kao što sam i detaljno opisao u pola sata i to je to, nisam ništa zlonamjerno mislio u prethodnom postu...što se tiče foruma, koliko ja znam nisam bio baniran, iako je moguće jednom prilikom komentara oko jedne igrice...ne sjećam se više...dugo sam već na tržnici, dosta prodavao i kupovao (jednom sam dobio upozorenje od admina jer sam izbrisao cijenu prodane komponente, ako koga zanima)..niti jedno neugodno iskustvo ikad..i to je to...jel se trebam još kome pravdat?
A kad smo već kod preporuke cm kućišta, a šta ti misliš kolega @Dottore koje je kućište na kraju @srt uzeo...ja bi ipak nekako pare stavio na CM 690 II, al ajde valjda će ti tvoji silni komentari navuć neku naivčinu da uzme taj tvoj LL pokraj ostalih kućišta na tržištu