View Single Post
Staro 24.08.2011., 21:10   #3419
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
HTC Šminka bez pokrića Ajde nemoj nas nasmijavati molim te. HTC radi ozbiljne telefone puno dulje nego što postoji cijela ova finger touch (re)evolucija.

SGS2 je IMO bolji mobitel od Sensationa. SGS2 je na papiru također bolji mobač od Sensationa.

SGS2 je samo mrvicu bolji mobitel od Sensationa. I jedan i drugi su odlični mobači. Ove neke žalopojke o sitnicama kao što su vanjski zvučnik. Big deal. HTC Desire vulgaris ima bzvz zvučnik pa čujem uvijek zvonjavu. To kaj ne mogu držati muzički party ekipi kada smo bez izvora glazbe je drugi par rukava i da. Bilo bi dobro da je na razini Nokia vanjski zvučnik, ali da mi to na mobitelu toliko znači. Ne znači. Uostalom, mogu kupiti mini "pojačalce" kaj ide u 3.5mmm utor i puštat zvuk jače nego bilo koji serijski mobitel ako mi je baš do toga!
Svako odgovara na isti nacin kad se spomene zvucnik. Nije u pitanju MUZIKA nego ZVONJAVA: Znaci imas mob u nekekavoj torbici setas ulicom kroz grad,ne kroz sumu, i ne cujes zvono osim onog Pyxis ili kako se vec zove. Ako jos i imas futrolu,pomiri se sa par neodgovorenih poziva. Ako ga slucajno cujem , postoji velika mogucnost da moram drugim prstom zacepiti drugo uho da bih nesto cuo. Dakako,na nekim modelima je ta slusalica dobra,recimo na incredible S model ali je zvono lose. Posto mobitel najvise koristim u poslovne svrhe,ta mana je preozbiljna i HTC tu kiksa too much,pogotovo jer se hvali kao poslovni brend.
Ali eto,casna mi pionirska da necu vise o tome,dosadio sam i sebi s time .
spawn je offline