Citiraj:
Autor dean225
glupa rasprava.. Ja nisam nikada imao ni samsung ni htc.. Vidio sam i SG2 i Senzaciju prije kupnje.. Senzacija ljepsi mob, uzeo senzaciju.. 7xx rama?? tocno me boli guzica i da ima 30, nista ne steka.. Vanjski zvucnik?? Ljudi probajte neki ozbiljniji tablet pa cete vidjet sta je zvuk a i cuti.. Procesor dual core?? E tu sam se pravo razocarao. Zbog ceg dual core?? Apsolutno nikakve koristi od njega, jedino za bench, brutalno trosenje baterije i pregrijavanje moba.. Nista drugo. I da se mozes pohvalit, imam dual core mob. Kamera, zalosno da zalosnije nemoze bit za sumrak i noc.. Tak daa.. O cijenama nebi uopce pricao. Koji mob vrijedi 500e? Nijedan.. I svakom cu naci gresku kao i svi vi!
|
Jesi ti svjestan da si upravo skoro bogohulija na ovom forumu?
Velika većina ljudi mijenja grafičke zbog parsto MB više, 15 fps-a više, tješući se kako rade dobru stvar, iako znaju da im vrag neda mira.
PC Ekspertaš ZNA količinu RAM-a, zna da priča na jebenom dual core mobitelu!

U tome je i taj gušt i osjećaj posebnosti. Tebi mobitel klizi i ti si zadovoljan, ali kad te pogleda vlasnik SGS 2 (koji je tu sa foruma) on zna da ti imaš lošiji mobitel i možeš se tješiti, ali znaš u sebi da si krivo odabra.

To je zato jer si proklet sa kletvom koja je pogodila sve na ovom forumu....
ti si
PCEkspertovac...