View Single Post
Staro 24.08.2011., 16:59   #386
skyman
Premium

skyman's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
932 ima veliku manu nema filtere za prasinu.... i to je jedina mana tog kucista sa filterima na haf-xu moram svaka 2 tj obrisat prasinu iz kucista koliko se moze....
Nije to nikakva velika mana, potrošio sam 47 kn na komad pleksija i mrežicu..naprijed stavio mrežicu di je onaj gril za prednji intake fan (jednostavno se odšarafi čelični perforirani dio, stavi mrežica i ponovno zašarafi)..bočnu stranicu zatvorio pleksijem 5mm..fan koji je bio na bočnoj stranici stavio s druge strane hdd cage za push-pull (stane bez problema, na HAF X-u ne znam dal bi stao jer nije ispupčena bočna stranica)..i garantiram da imam manje prašine u kućištu od tvog HAF X-a uz odlične temeprature i propuh...ovo ne nagađam, frend ima HAF X-a pa smo uspoređivali..sveukupno pola sata posla, kućište je složeno prije dva mjeseca i niti jednom ga nisam čistio i jedva ima prašine unutra..tu i tamo kad se sjetim operem malo ovaj prednji filter...a i bez filtera ne nakuplja se puno prašine unutra...tako da nemoj dezinformirat ljude...

Što se tiče Sytche Strongera 500W, kvalitetno napajanje al problem je što daje samo 360W na 12V railu, samo za usporedbu toliko daje Corsair CX400..i 130W na 3.3 i 5V..i eto ti tih "500w"..ja bi rađe išao na XFX 450W...
skyman je offline   Reply With Quote