View Single Post
Staro 24.08.2011., 12:32   #768
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor V.I.P Pregled postova
koga god dinamo dobio u grupi dobit ce najmanje 3 komada od svakog
Mislim da si zamijenio Dinamo s Partizanom

Ne znam na čemu temeljiš svoju teoriju ali ima u LP itekako klubova s kojima Dinamo može igrati. Ne kažem da će ih dobiti ali ih može dobiti.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Da je mali Šitum ušao u igru prije crvenog kartona vjerujem da bi dao gol. Samir nema snage za cijelu tekmu i treba ga držati do 50-60.minute u igri i onda staviti Kovačića u igru. IMHO ako se poklopi povoljna skupina za Dinamo vjerujem da bi mogli proći dalje. Naravno uz kud i kamo bolju igru od jučer.
Sa Samirom se zna što je, postoji Samir koji igra genijalno, i psotoji onaj drugi Samir koji igra na mahove ili ne igra. Na većuinu utakmica dođe onaj drugi

Dnamova igra je jučer bila grozna prvenstveno zato što je podbacio vezni red koji nikako nije uspio povezati i smiriti igru Dinama prema naprijed niti agresivno odgovoriti u obrambenim zadacima.

Badelj je jučer odigrao jednu od najgorih utakmica za Dinamo. Takav Badelj nije ni za Lokomotivu, a kamoli za reprezentaciju... Samir je odigrao na mahove, bez konstante i bez želej da smiri i organizira igru Dinama u trenucima kad je to bilo najvažnije. Leko? Izuzev onog ejdnog udarca jel on uoće igrao jučer?

Prigovarate što je stavio Kovačića. A koga je trebao staviti da malo sačuva loptu u trenucima nakon kartona i prvog gola kad su počeli gubiti glavu? Ozlijeđene su Alispahić i Morales i preostao je jedino Kovačić koj izna s loptom i to je pokazao. Prerano je gubio loptu jer je neiskusan? Sjetite se samo kako je Badelj gubio loptu...

Citiraj:
U ostalom nek izgube svaku tekmu u skupini samo nek ne uđu u tekmu spuštenih hlača i gaća .
Mislim da neće sve izgubit, a uz malo sreće u ždrijebu i na tekmama može se i do trećeg mjesta.

Tvrdim da Dinamo ima dobru ekipu, dobro posloženu, bez nekih velkih rupa na pozicijama. Problem eventualno može biti Samir. U HNL-u Samir može igrati s 40% kapaciteta, za Lp svaka tekma mu mora biti na razini prve s Malmeom.

Napadači su ok, obrana ne pamtim kad je bila ovako dobro posložena. I vezni red je dobar, još kad umjesto Calella zaigra Pokrivač bit će još bolji.